Full-Time Cook’s helper in Montréal
Job Description
“Educational level : Secondary – Vocational Course (Diploma) Completed Years of experience related to the job offer :7 to 11 months experience Description of qualifications : (The following information has not been translated.): connaissances suffisantes sur la préparation de cuisines coréennes; titulaire du diplôme terminé en cuisine ou restauration avec au moins de 6 à 12 mois des expériences professionnelles reliées.
Languages asked for : spoken languages : French and English written languages : French and English Salary offered : 12,00$ – per hour Number of hours per week : 35,00 Various terms : 18$ après 40 heurs de travail par semaine, 10 jours de vacances payées.
Job status : permanent full time day, evening, night, weekend Job start date : 2016-09-01(The following information has not been translated.): Préparer et cuisiner des mets coréens, des frites, des soupes, des kimchis avec des sauces coréennes, ect. Aider à superviser et contrôler la qualité de la cuisine, effectuer linventaire des aliments, développer de nouveaux menus asiatiques, puis enfin, partager et donner une formation pour la confection de ces repas et les connaissances générales sur la cuisine orientale aux autres cuisiniers du restaurant à long terme.”
How to Apply
"Contact's name : Joon Pyo Chun (Directeur général) Means of communication : E-mail (electronic mail) : yesjjp@hotmail.com"We encourage all candidates who have the right mix of skills, abilities and a passion for excellence to apply. We thank all those who apply but only those selected for further consideration will be contacted.