Part-Time Cook’s helper in Montréal
Job Description
“Educational level : Secondary – General Course (Diploma) Completed Years of experience related to the job offer :7 to 11 months experience Description of qualifications : (The following information has not been translated.): – 7 mois à un an d’expérience – 3 jours / semaine
Languages asked for : spoken languages : French written languages : French Salary offered : to be discussed Number of hours per week : 15,00
Job status : permanent part time day Job start date : 2016-09-03(The following information has not been translated.): La Gascogne, maison réputée de la gastronomie française depuis plus de 60 ans, compagnie familiale comptant 250 employés et offrant la possibilité d’assurances collectives, est à la recherche d’aide-cuisiniers pour ses magasins de Rosemère et de Ville Saint-Laurent. Il ou elle : – Assume des responsabilités d’opération en production selon les directives du cuisinier, vendeur sénior, assistant-gérant ou gérant – Participe aux besoins et à la satisfaction de la clientèle – Participe à la fabrication de tous les produits consommés sur place, cuits ou terminés pour le magasin – Participe à la gestion des stocks – Participe au respect des normes de qualité, d’hygiène et de propreté de la boutique ainsi que des méthodes et procédés employés.”
How to Apply
"Means of communication : Web site : http://www.hotelleriejobs.com/fr/job/aide-cuisinier-en-magasin-la-gascogne-rosemere-montreal-2"We encourage all candidates who have the right mix of skills, abilities and a passion for excellence to apply. We thank all those who apply but only those selected for further consideration will be contacted.