Part-Time Cook in Montréal
Job Description
“Educational level : Secondary Years of experience related to the job offer :an asset
Languages asked for : spoken languages : French written languages : French Salary offered : to be discussed Number of hours per week : 30,00
Job status : permanent part time day Job start date : 2018-02-01(The following information has not been translated.): Préparation des pâtisseries, sandwiches, des sous-marins, salade, mets préparés etc. pour remplir les réfrigérateurs; Cuisson des pizzas; Étiquetage des mets préparés; Nettoyage de la section restauration : comptoir, plancher; Réalisation de toute autre tâche sur demande. Responsable de lexécution de la mise en marché de son service. Contrôle de la propreté du service de restauration Contrôle de la qualité des produits; Détermination de la production quotidienne; Offre de thermos à café selon les heures dachalandage en semaine; Application des politiques, procédures et normes gouvernementales; Contrôle de la rotation et de la fraîcheur des produits.”
How to Apply
"Contact's name : Karine Renald (Superviseure) Means of communication : E-mail (electronic mail) : k.renald@groupemondor.com"We encourage all candidates who have the right mix of skills, abilities and a passion for excellence to apply. We thank all those who apply but only those selected for further consideration will be contacted.