Part-Time Baker – Retail in Montréal
Job Description
“Educational level : Collegial (Diploma), DEP Completed Years of experience related to the job offer :1 to 2 years experience
Languages asked for : spoken languages : French and English written languages : French Salary offered : according to experience of : 12,00$ to : 15,00$ – per hour Number of hours per week : 20,00
Job status : permanent part time day, evening, night, weekend, on call Job start date : 2018-02-01(The following information has not been translated.): fonctions suivantes : – préparer la pâte pour les tartes, les pains et les petits pains, les sucreries, les muffins, les biscuits et les gâteaux ainsi que les glaçages, selon les recettes ou les commandes spéciales des clients; – faire fonctionner les machines; – faire cuire les produits préparés; – glacer et décorer des gâteaux ou d’autres produits de boulangerie; – s’assurer que les produits sont à la hauteur des normes de qualité exigées; – établir un calendrier de production pour déterminer la gamme et la quantité d’articles à produire; – acheter les fournitures de boulangerie et de pâtisserie; – voir, au besoin, à la vente et à la mise en marché des produits; – engager, former et superviser, au besoin, le personnel de cuisine et de boulangerie-pâtisserie.”
How to Apply
"Contact's name : De Gaulle HELOU (Patron) Means of communication : E-mail (electronic mail) : contact@patisseriechezdegaulle.com"We encourage all candidates who have the right mix of skills, abilities and a passion for excellence to apply. We thank all those who apply but only those selected for further consideration will be contacted.