Full-Time Bakers in Montréal
Job Description
“Educational level : Collegial, CAP+mention, BAC Pro, CAP + BTM Completed Years of experience related to the job offer :3 to 5 years experience Description of qualifications : (The following information has not been translated.): Fiabilité, ponctualité, rigueur, polyvalence, autonomie totale, responsable, créatif, dynamique, organisé. Capacité à s’intégrer au sein d’une équipe de production et à intéragir avec les autres producteurs et les commis à la vente. Professional qualification recognised outside the education or university network : Hygiène et sécurité, formation secourisme
Languages asked for : spoken languages : French written languages : French Salary offered : to be discussed Number of hours per week : 40,00
Job status : permanent full time day, weekend Job start date : 2018-05-01(The following information has not been translated.): Boulangerie-Patisserie “”française”” cherche boulanger patissier tourier intéressé à travailler artisanalement sur farines biologiques. Tourage, fonçage, confection de crèmes et mousses, notions de chocolaterie et de confiserie (moulages, décors), capacité à réaliser toutes les pâtisseries de base du début à la fin. Pétrissage, façonnage, cuisson, …”
How to Apply
"Means of communication : E-mail (electronic mail) : cperrine@cegetel.net"We encourage all candidates who have the right mix of skills, abilities and a passion for excellence to apply. We thank all those who apply but only those selected for further consideration will be contacted.