Full-Time Chef in Thunder Bay
Job Description
“Salaire : à partir de 50 000$ annuel en fonction de l’expérience et du poste à combler.
Principales fonctions:
Élaborer les menus afin de respecter les heures de service, la varitété, la qualité et l’équilibre de chaque mets
Production des menus du jour, services traiteur et événements spéciaux
Planifier les menus à thème et promotions
Assurer le respect des menus proposés (menus du jour, accompagnements, soupe, desserts etc..)
Assurer la qualité et la variété des produits et services proposés
Respect des politiques d’hygiène et salubrité et santé et sécurité
Gestion des inventaires
Responsable de l’ensemble de la brigade de cuisine
Salary: starting at $ 50,000 a year depending on the experience and position to be filled.
Main fonctions:
Create menus in order to respect the hours of service, variety, quality and the balance of each meal.
Produce daily meals, catering services and special events.
Plan out thematique menus and promotions.
Assure the respect of the proposed menus (daily meals, sides, soup, deserts, etc.).
Repect hygiene rules and salubrity. Health and safety implications concerning the work environment and food.
Inventory management.
Responsable for the cooking crew, act as a leader.”
How to Apply
"Expérience considérable en service traiteur et en gestion : un atout Très bon sens du service à la clientèle Autonomie Débrouillardise Créativité Considerable experience in the catering field (highly appreciated and loved) Excellent service and human touch with client Autonomy Creative Resourceful"We encourage all candidates who have the right mix of skills, abilities and a passion for excellence to apply. We thank all those who apply but only those selected for further consideration will be contacted.