Part-Time Institutional cook in Montréal
Job Description
Work place
3200, rue Omer-Lavallée
Montréal (Québec)
H1Y3P5
Main functions
(The following information has not been translated.): Personne qui prépare, assaisonne, cuit et portionne les aliments; s’assure de l’utilisation optimum des denrées. Elle peut être appelée à tenir à jour la liste des réserves de denrées alimentaires. seules les personnes dont le CV aura été retenu seront contactées.
Requirements and working conditions
Educational level : Secondary – General Course (Diploma)
Completed
Years of experience related to the job offer :7 to 11 months experience
Description of qualifications : (The following information has not been translated.): Elle doit détenir un diplôme de fin d’études secondaires avec spécialisation en «Alimentation (cuisine professionnelle)» d’une école reconnue par le ministère de l’Éducation ou posséder une compétence équivalente.
Languages asked for : spoken languages : French
written languages : French
Salary offered : according to experience of : 16,15$ to : 17,71$ – per hour
Number of hours per week : 30,00
Job status : permanent
part time
day, weekend, on call
Job start date : 2015-04-26
How to Apply
fax telephone : 514-523-9043 in person : 3200, Omer-Lavallée, Montréal, Québec E-mail (electronic mail) : cuisine@appartementssquareangus.comWe encourage all candidates who have the right mix of skills, abilities and a passion for excellence to apply. We thank all those who apply but only those selected for further consideration will be contacted.